Compania noastră, cu capital integral privat românesc, a luat ființă în 1992. De aproape 30 de ani, ne perfecționăm serviciile în următoarele domenii: construcții, lucrări cu mașini grele, lucrări de terasament, demolări pentru persoane fizice sau juridice, lucrări de amenajare spații verzi și folosirea soluțiilor ecologice, transport rutier general și transporturi grele, distribuție de agregate și echipamente pentru construcții, respectiv colectare de deșeuri rezultate din demolări.

A fost nevoie de o echipă de experți pasionați și motivați ca să implementăm și să perfecționăm această gamă largă de servicii de-a lungul timpului, astfel că în prezent lucrăm cu aproape 40 de profesioniști în domeniu.

Echipa noastră tânără îți stă mereu la dispoziție cu soluții constructive și utile, căutând soluții moderne și potrivite nevoilor tale. Personalul nostru calificat ne ajută să oferim servicii cu un raport perfect între calitate/preț și să găsim soluții pentru problemele tale.

De asemenea, compania noastră dispune de următoarele certificări: SR EN ISO 9008:2008, ISO14001:2004, OHSAS 18001:2007, confirmând calitatea serviciilor noastre.

Principalele noastre obiective pentru viitorul apropiat:

  • Reinvestirea eficientă a profitului în dezvoltare
  • Dezvoltarea continua a serviciilor și a personalului
  • Instruirea personalului
  • Dezvoltarea în domeniul tehnologiei
  • Extinderea pieței
  • Extinderea rețelei de parteneri
  • Dezvoltarea activităților de marketing

Produse

Piatră sfărâmată de carieră

Pietriș spălat de carieră

Nisip spălat

Geotextil

Produsele și serviciile de mai sus ajută la oferirea celor mai complete servicii în domeniul construcțiilor și a protecției mediului, atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice.

Contactează-ne cu încredere și lasă-ți proiectul pe mâna profesioniștilor în domeniu.