Construcțiile sunt un domeniu amplu, cu multe ramificații, fie că este vorba despre materiale și utilaje de construcții, transportul acestora sau furnizarea de echipamente și amenajarea spațiilor verzi.

      Cu o experiență de aproape 30 de ani, Autocompres și-a consolidat poziția de lider pe piața de utilaje de construcții din Covasna, prin serviciile prompte și produsele de calitate care vin în întâmpinarea nevoilor de urbanizare. Astfel, venim în spirjinul municipalităților și companiilor private prin soluții optime pentru dezvoltarea infrastructurii, a spațiilor verzi, a demolărilor și a transportului legat de aceste activități.

      De-a lungul timpului, ne-am consolidat atât gama de servicii, cât și produsele și echipa de specialiști, astfel că acum putem oferi o varietate de utilaje de construcții pe raza județului Covasna și nu numai.

      Apelați așadar cu încredere la noi pentru închirierea, sau cumpărarea utilajelor de construcții noi sau second-hand (buldozere, compactoare, excavatoare, concasoare, încărcătoare, macarale etc.), alături de diferite accesorii și echipamente pentru construcții.